Sinds gisteren draait de The LEGO Movie 2 film in de Nederlands bioscopen. We hebben de film al gezien en onze review van TLM2 kun je hier lezen. De film wordt vergezeld met heel wat LEGO sets, accessoires en boeken. In dit artikel lichten we de drie Nederlandstalige The LEGO Movie 2 boeken uit die vanaf nu verkrijgbaar zijn.


The LEGO Movie 2 boeken (Nederlandstalig)

Zoals gezegd zijn er drie Nederlandstalige The LEGO Movei 2 boeken te koop. De boeken worden uitgegeven door Meis en Maas en zijn met name gericht op kinderen. Hieronder het overzicht van de boeken met daarbij een korte samenvatting en winkel waar ze te koop zijn.

The LEGO Movie 2: Boek van de film

The LEGO Movie 2 Boek van de Film

In het The LEGO Movie 2: Het boek van de film beleef je de avonturen opnieuw, maar dan in geschreven vorm. Het boek is daarom aan te raden als je de film al hebt gezien. Omdat het boek gericht is op kinderen, zal het begrijpelijk te lezen zijn. Het boek bevat naast tekst ook de nodige plaatjes zodat kinderen hun aandacht er goed bij kunnen houden. Het boek kost €11,99 en is te koop bij:

Bol.com – Bookspot – Diverse boekhandels


The LEGO Movie 2: Stop de Invasie

The LEGO Mvoei 2 Stop de Invasie

Het The LEGO Movie 2: Stop de Invasie boek is bedoeld voor kinderen om de DUPLO invasie te stoppen. Het boek staat vol opdrachten die volbracht moeten worden. De opdrachten bestaan uit tekenen, puzzels oplossen, stickers plakken en naar buiten gaan om daar de invasie tegen te houden. Het boek is dus een regelrechte doe-boek voor kinderen van 6 jaar of ouder. Het boek kost €12,99 en is te koop bij:

Bol.com – Bookspot.nl – Diverse boekhandels


The LEGO Movie 2: Super geweldig logboek

The LEGO Movie 2 Super Geweldige Logboek

Het The LEGO Movie 2: Super geweldige logboek is bedoeld voor een persoonlijk boek voor kinderen. Ze kunnen met het boek vragen beantwoorden, verhalen schrijven, tekeningen maken en kennis maken met de belangrijkste hoofdpersonen uit de film. Zie het als een dagboek geheel in het teken van de nieuwe film. Het boek kost €14,99 en is te koop bij:

Bol.comBookspotDiverse boekhandels


Wat vind jij van deze boeken?

De boeken zijn voornamelijk gericht op kinderen en daarom zijn we benieuwd wat jij vna de boeken vindt? Ben je van plan jouw eigen kind of die van een ander, een dergelijk boek cadeau te doen? Of koop je ze stiekem toch voor jezelf? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?