‎Jean-Marie (legolux1973)‎ heeft enige tijd geleden de LEGO 6364 Paramedic Unit een make-over gegeven en instructies beschikbaar gesteld. We hebben er destijds al een artikel over geschreven. Omdat Jean-Marie van plan is vaker oude sets in een nieuw jasje te stoppen, hebben we contact met hem gehouden. Zijn nieuwste creatie is de LEGO 6267 Lagoon Lock-Up Revisited. Eveneens heeft hij de instructies gratis ter beschikking gesteld.

LEGO 6267 Lagoon Lock-Up Revisited

LEGO 6267 Lagoon Lock-Up
Het origineel uit 1991

De LEGO 6267 Lagoon Lock-Up verscheen in 1991. Het stelt een kleine fort voor van de Imperials. Terwijl één Imperial geniet van een drankje, staan er twee op wacht. In de cel bevindt zich een piraat. Aan onze grote vriend Captain Redbeard zijn handlanger te bevrijden. De set bestaat uit 193 onderdelen waaronder vijf Minifigures.

De gereviseerde versie van Jean-Marie is zeer herkenbaar en er is veel aandacht geschonken aan de details. Mede door een breder assortiment aan onderdelen en mogelijkheden qua bouwtechnieken, kan deze oude set perfect meekomen met het hedendaagse aanbod aan LEGO sets. Aan jou om het verhaal tot een goed einde te breien en de schobbejak te bevrijden. Er is namelijk nooit genoeg bemanning op de Black Seas Barracuda. Aaahrr!!

Download de instructies van de LEGO 6267 Lagoon Lock-Up hier als PDF.

LEGO 6267 Lagoon Lock-Up Revisited
De gereviseerde versie van legolux1973

LEGO Ideas Princess June’s Castle

LEGO Ideas Princess June's Castle
Dit project van Jean-Marie staat op LEGO Ideas en kan jouw steun gebruiken. Het is gebaseerd op de iconische LEGO 375 Yellow Castle.

Het verkrijgen van gratis bouwinstructies is natuurlijk leuk. Vooral als er geen voorwaarden worden gesteld. Mocht je nou jouw blijk van waardering willen uiten naar Jean-Marie, dan kun je dat laten weten in een reactie, maar ook door zijn LEGO Ideas Princess June’s Castle project te steunen. Het is een herziende versie van de LEGO 375 Yellow Castle, maar dan in het grijs en wederom voorzien van een modern jasje.

Laat van je horen!

Vind jij deze recreatie van de Lagoon Lock-Up te gek en ga je de instructies downloaden om hem te bouwen? Zou jij het waarderen dat we vaker een creatie van Jean-Marie delen? Laat jouw mening achter in een reactie hieronder of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media