Wil je graag de LEGO 10276 Colosseum bouwen, maar heb je daar niet het geld, de ruimte of tijd voor? Dan kan dit minimodel wellicht wat soelaas bieden. Het mag dan niet de grootste set ooit zijn, laat staan uitdagend, maar de instructies zijn gratis en je hebt er maar 265 onderdelen voor nodig.


Deze MOC is gemaakt door Gabizon, waarvan hij de instructies gratis ter beschikking heeft gesteld op Rebrickable en zijn website How to Build it. Het is een kleine MOC die je makkelijk zelf kunt bouwen. Uiteraard dien je wel de benodigde onderdelen te hebben. We hebben de gratis LEGO Colosseum Mini Set bouwinstructies voor jou gedownload en op onze server geplaatst, zodat jij ze kunt downloaden zonder een account aan te hoeven maken. De Parts List kun je hieronder bekijken.

Bezoek How to Build it voor meer bouwinstructies van MOC’s. Een klein deel is gratis te downloaden, maar je kunt de bouwer ook steunen door een bouwinstructie te kopen. Hoe dan ook, je kunt nu in ieder geval aan de slag met deze Mini Colosseum.

[Bouwinstructies] LEGO Colosseum Mini Set

[Bouwinstructies] LEGO Colosseum Mini Set - parts list

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?