Op LEGO Ideas is wederom een bouwwedstrijd gelanceerd waarbij je te gekke prijzen kunt winnen. Met de Build the construction machines of the future! bouwwedstrijd kun je namelijk een reis winnen naar Volvo in Sweden, mag je een aantal bouwwerktuigen besturen, krijg je Volvo merchandise en natuurlijk heel wat LEGO Technic sets.

Build the construction machines of the future!

Build the construction machines of the future!

Om mee te doen en kans te maken op een prijs dien je een bouwwerktuig uit de toekomst te bouwen. Dit bouwwerk moet voor minimaal 50% uit LEGO Technic onderdelen bestaan en hoeft niet perse voorzien te zijn van Power Functions. Bouwen kan met fysieke LEGO steentjes of met een digitaal bouwprogramma zoals LEGO Digital Designer of Bricklink Studio 2.0. Er zijn wel wat regels aan de wedstrijd verbonden en die kun je vinden op de actiepagina van de wedstrijd op LEGO Ideas. Meedoen kan tot en met 18 oktober en de winnaars worden op 21 november aangekondigd door LEGO Ideas.

Build the construction machines of the future!


We zijn benieuwd of jij mee gaat doen!

Laat ons vooral weten of jij, of iemand die jij kent, mee gaat doen aan deze bouwwedstrijd. mocht je mee hebben gedaan dan zien we graag in een reactie jouw bouwwerk tegemoet!

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je alle aankomende LEGO Evenementen!
– Groot aanbod aan LEGO MOC’s vind je hier!

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?