LEGO heeft besloten de LEGO Store kalenders niet meer uit te brengen. Dat betekent dat vanaf heden geen digitale of fysieke kalenders beschikbaar worden gesteld. De reden die hiervoor gegeven wordt is het grote boze corona-virus, de onvoorspelbaarheid met betrekking tot sluitingen van winkels en het door laten gaan van in store evenementen.


Jarenlang waren de maandelijkse LEGO Store kalenders de bron voor juiste info over aankomende promo’s. In de EU is de kalender al flinke tijd overbodig omdat er niets meer op vermeld werd, waardoor de Amerikaanse variant de leidraad was. Maar ook die verdwijnt.

LEGO geeft aan dat dit te maken heeft met de huidige uitdagingen op de wereld (iets met een virus). Het is volgens het bedrijf naar eigen zeggen lastig om via de kalenders evenementen en extra’s te promoten, en andere info te verschaffen, met name als de kans groot is dat de situatie door omstandigheden verandert.

LEGO Store kalenders worden niet meer verstrekt

Er wordt een soort van oplossing geopperd, maar weet wel dat dit geen toezegging is. Er wordt aangegeven dat ze de LEGO Stores pagina op LEGO.com willen gebruiken om in store evenementen, promo’s en andere acties te communiceren. Verwacht geen wonderen, want de kans is aanwezig dat ze geen volledige planning van de maand online zetten, maar promo’s in het beste geval enkele dagen van te voren pas aankondigen.

Het zal voor veel fans jammer zijn dat ze nu de aankopen niet meer zo makkelijk kunnen plannen. Wij gaan ons best doen om de maandelijkse promo’s zo goed mogelijk bij te houden, zodat jij eventuele aankopen alsnog kan plannen. Bekijk de huidige LEGO aanbiedingen van januari 2022 in dit overzicht.


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit nieuws? Ben je teleurgesteld en hoop je dat LEGO de promo’s alsnog overzichtelijk gaat communiceren? Of ben je hier niet heel teleurgesteld over? Laat jouw mening weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?