De LEGO Designer Video’s geven altijd een beter beeld van een set en er worden vaak leuke weetjes over de ontwikkeling van een set gedeeld. LEGO heeft de Designer Video van LEGO Ideas 21321 International Space Station online gezet. Mocht je meer over de set willen weten, dan is het bekijken van deze video geen overbodige luxe.

Designer Video LEGO Ideas ISS

LEGO Ideas 21321 International Space Station

In de video gaan twee LEGO Designers in op het ontwikkelingsproces van dit LEGO model, de speciale functies en het betrekken van de echte wetenschappers voor een goed schaalmodel. Daarnaast wordt er kort stilgestaan bij Fan Designer Christoph Ruge die tweemaal op LEGO Ideas de 10.000 stemmen wist te behalen, maar beide keren afgewezen werd. En hoe de set het uiteindelijk toch tot een LEGO Ideas set weet te schoppen d.m.v. een speciale LEGO Ideas Review. Vergeet vooral niet onze review van de LEGO Ideas 21321 International Space Station te lezen.Laat jouw mening weten!

Wat vind jij van de LEGO Ideas ISS na het zien van de Designer Video? Ga je hem kopen, ben je niet zo enthousiast of wacht je eerst op een goede aanbieding? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.