De LEGO Ideas bouwwedstrijd “Build that holiday into THAT holiday!” is nu gesloten. LEGO fans kunnen vanaf nu hun stem uitbrengen om de winnaar te bepalen. De winnende inzending maakt daarnaast kans om als een Gift With Purchase (GWP) te verschijnen.


Recent lanceerde LEGO een bouwwedstrijd waarbij je een MOC moest maken dat te maken had met vakantie. Van de bijna 1500 inzendingen heeft LEGO de 15 beste geselecteerd. Jij kunt nu bepalen welk project volgens jou als de grote winnaar moet worden. Let op, je hebt maar één stem die je kunt gebruiken. Je zal er snel bij moeten zijn, want stemmen kan nog tot en met vrijdag 26 juni 2020. De winnaar van deze wedstrijd zal op dinsdag 7 juli bekend gemaakt worden. De inzendingen kun je hieronder bekijken. Breng jouw stem uit op de Builld that holiday into THAT holiday! pagina op LEGO Ideas.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media