JK Brickworks staan bekend om hun toffe kinetische MOC’s (My Own Creations) en een aantal succesvolle LEGO Ideas projecten. Van deze MOC’s komen zo nu en dan gratis bouwinstructies online; zoals de schaatsende pinguïn en een Elf Workshop. Maar Jason en Kristal hebben ook een tutorial van de gemotoriseerde Rendieren en Arrenslee vrijgegeven. Vanwege de aankomende kerstdagen hebben we dit artikel weer naar boven gehaald. Hieronder kun je een video, de bouwinstructie en de onderdelenlijst vinden zodat jij het bouwwerk na kunt bouwen.


De rendieren en arrenslee komen uit de LEGO Creator Expert 10245 Santa’s Workshop set. Mocht je de set al in huis hebben, dan is het nog een kwestie van de onderdelen verzamelen en bouwen. Heb je de onderdelen niet in huis, dat kun je ze kopen op Bricklink of bij LEGO. Zo heb je met kerst een echte blikvanger in je kerstdorp staan.

\"\" Basis Santa and Sleigh door JK Brickworks

\"\" M motor Motorized Santa and Sleigh door JK Brickworks

In de video hieronder zie je de bewegingen die je kunt creëren door middel van deze MOC. Zowel de rendieren als de arrenslee krijgen meer dynamiek en hierdoor zal het kerstdorp minder statisch aanvoelen. Als je van plan bent de MOC zelf te bouwen, dan kun je een lijst met onderdelen en de bouwinstructies vinden onder de video.

4 Reindeer Base Instructions:

8 Reindeer Base Instructions:


Laat van je horen!

Wat vind jij van deze MOC/MOD en heb jij hem de afgelopen jaren al eens gebouwd, of ben je dit nog van plan? We zijn benieuwd en lezen jouw reactie met plezier onder dit artikel.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?