JK Brickworks staan bekend om hun toffe kinetische MOC’s en een aantal succesvolle LEGO Ideas projecten. Van deze MOC’s komen zo nu en dan gratis bouwinstructies online; zoals de gemotoriseerde rendieren en arrenslee, de Nativity Pop-Up Book en een Elf Workshop. Maar Jason en Kristal hebben ook die van de Skating Penguin vrijgegeven. Vanwege de aankomende kerstdagen hebben we dit artikel weer naar boven gehaald. Hieronder kun je een video, de bouwinstructies en de parts list vinden zodat jij het bouwwerk na kunt bouwen.


De MOC is hieronder in beweging te zien. De techniek erachter wordt uitgelegd door Jason. Eerlijk is eerlijk, het is een leuk bedachte MOC. Mocht je het model ook willen bouwen, dan kun je gebruik maken van de gratis bouwinstructies voor de pinguïn en de Ellipspasser. De berg met sneeuw en het ijs zal je zelf moeten bouwen, maar de basis waar het allemaal om draait heb je dan in ieder geval staan.

Jason en Kristal bieden de instructies en onderdelenlijsten van de pinguïn en de Trammel/Archimedes (Ellipspasser) gratis aan. Succes met bouwen!

Skating Pengiun:

Trammel/Archimedes (Ellipspasser):


Laat van je horen!

Ben jij enthousiast geworden van deze MOC en ben je van plan hem te gaan bouwen? Mocht je hem al hebben gebouwd dan lezen we dan natuurlijk ook graag 😉 Laat het weten in een reactie hieronder of via social media.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?