JK Brickworks staan bekend om hun toffe kinetische MOC’s en een aantal succesvolle LEGO Ideas projecten. Van deze MOC\’s komen zo nu en dan gratis bouwinstructies online; zoals de gemotoriseerde rendieren en arrenslee, de Nativity Pop-Up Book en een Elf Workshop. Maar Jason en Kristal hebben ook die van de Skating Penguin vrijgegeven. Hieronder een video, de bouwinstructie en de part list zodat jij hem ook kunt bouwen.

Dit artikel is in het verleden gepubliceerd. Speciaal voor de kerstdagen hebben we hem weer naar boven gehaald.

Skating Penguin

De MOC is hieronder in beweging te zien. De techniek erachter wordt uitgelegd door Jason. Eerlijk is eerlijk, het is een leuk bedachte MOC. Mocht je het model ook willen bouwen, dan kun je gebruik maken van de gratis bouwinstructies voor de pinguïn en de Ellipspasser. De berg met sneeuw en het ijs zul je zelf moeten bouwen, maar de basis waar het allemaal om draait heb je dan in ieder geval staan.

Jason en Kristal bieden de instructies en onderdelenlijsten van de pinguïn en de Trammel/Archimedes (Ellipspasser) gratis aan. Succes met bouwen!

Skating Pengiun:

Trammel/Archimedes (Ellipspasser):

Jouw mening telt!

Ben jij enthousiast geworden van deze MOC en ben je van plan hem te gaan bouwen? Mocht je hem al hebben gebouwd dan lezen we dan natuurlijk ook graag 😉 Laat het weten in een reactie hieronder of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media