Het jaar is nog niet om en daar zijn al de eerste geruchten van sets dat in 2022 zullen verschijnen. Volgens Promobricks zou de LEGO Ideas 21331 Sonic Mania – Green Hill Zone de eerste Ideas set zijn die gelanceerd wordt. Alle geruchten over deze set kan je hieronder lezen. 


Dankzij Promobricks zijn de eerste geruchten over de LEGO Ideas 21331 Sonic Mania – Green Hill Zone verschenen. Deze LEGO Ideas inzending wist in maart 2020 voldoende stemmen te behalen en plaatste zich tussen de kandidaten van de eerste LEGO Ideas review 2020. Na lange tijd van wachten en enig uitstel werd het project in februari van 2021, goedgekeurd om als echte set te verschijnen. Nu zijn we enkele maanden verder en duiken de eerste geruchten van deze set op.

 

LEGO Ideas 21331 Sonic Mania - Green Hill Zone
Sonic Mania – Green Hill Zone op LEGO Ideas

Volgens de eerste geruchten zou de LEGO Ideas 21331 Sonic Mania – Green Hill Zone al in januari van 2022 verschijnen en een prijskaartje van ongeveer €69,99 hebben. De set zou in grote mate op de originele Ideas inzending lijken, maar zou ook enkele aanpassingen kennen. Zo zou het geheel iets groter zijn en opgebouwd zoals een 2D level. Ook is er zicht op welke personages zouden zijn toegevoegd. Sonic zal in Minifigure vorm verschijnen, zoals we deze al eens gezien hebben in het LEGO Dimensions thema. Andere karakters zoals Dr. Robotnik (Eggman) en Crabmeat, zijn daarentegen met onderdelen opgebouwd. Dit blijven nog steeds geruchten totdat dit door LEGO bevestigd wordt. Van zodra er meer informatie beschikbaar is, voorzien we het artikel van een update.

Disclaimer

Dit gerucht is niet bevestigd door LEGO. We raden aan de info hierboven met een korrel zout te nemen om teleurstellingen te voorkomen. 


Laat van je horen!

Wat vind jij van de geruchten over de aankomende LEGO Ideas 21331 Sonic Mania – Green Hill Zone set? Denk jij dat er waarheid zit in de geruchten? Of lijkt de kans je eerder dat ze de set anders zullen aanpakken? Laat jouw mening achter in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?