Vandaag is de eerste LEGO Ideas kwalificatieperiode van 2020 ten einde gekomen. Met 26 projecten die zich hebben weten te plaatsen, is er een record gevestigd. Nog nooit eerder zijn er zoveel projecten geweest die zich wisten te kwalificeren. Bekijk hieronder het overzicht zodat je op de hoogte bent.

Kandidaten eerste LEGO Ideas review 2020

Het LEGO Ideas team staat een flinke uitdaging voor de boeg. Met 26 projecten die zich weten te kwalificeren, zullen er heel wat gaan sneuvelen. Of er met zoveel projecten ook meer door de review komen dan normaal (gemiddeld 1 tot 2), is lastig te voorspellen. Een extra punt van aandacht is dat er heel wat grote projecten tussen zitten. Dit kan nadelig werken als het team beslist dat ze een maximum aan grote sets uit willen brengen. Waar het voor ons en de fans puur speculeren is, weet het Ideas team waar ze op moeten selecteren. Het is een kwestie van geduld. In de galerij hieronder kun je alvast zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.

De linkjes hieronder verwijzen naar onze eigen artikelen waarin de projecten uitgelicht worden. Zodoende weet je precies wat je kunt verwachten.


Derde LEGO Ideas review 2019

Binnenkort zal LEGO de uitslag van de derde LEGO Ideas review 2019 bekendmaken. Hieronder een kort overzicht van de projecten die in deze review behandeld worden.

Kandidaten derde LEGO Ideas review 2019

Welke zijn jouw favorieten?

Met 26 projecten die zich weten te kwalificeren, zal er voor ieder wel wat wils tussen zitten. Onze vraag aan jou, welke projecten zie jij graag als Ideas set verschijnen? We zijn benieuwd en lezen het graag in een reactie hieronder.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media