Het LEGO Ideas The Great Fishing Boat project van EdouardClo heeft de 10.000 supporters weten te bereiken. Hierdoor zal LEGO het project beoordelen en kijken of het als LEGO Ideas set uitgebracht gaat worden.


Deze vissersboot gaat de zee op om tonijn te vangen. Nu gebeurt dit niet met netten, maar ouderwets met vishengels. Hoewel netten tegenwoordig het meest gebruikt worden, komen de hengels weer terug. Dit verzekert een duurzame vangst en geen overbevissing. De nodige vishengels zijn bij dit project goed vertegenwoordigd.

LEGO Ideas The Great Fishing Boat

De boot is voorzien van een elegant design met opvallende kleuren en een houten dek. De twee masten zijn – net als de stuurhut – voorzien van lampen. Er is een kraan aanwezig die de vangst uit kan laden of het reddingsbootje kan laten zakken bij nood. Er zijn vier Minifigures toegevoegd die bestaan uit drie vissers en een kapitein.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Great Fishing Boat project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?