Met ruim 20 inzendingen is er heel wat concurrentie in de eerste kwalificatieronde van 2020. Maar er kan er gerust nog wel eentje bij. De LEGO Ideas Futurama Planet Express Headquarter, Spaceship and the Crew heeft namelijk de 10.000 stemmen weten te bemachtigen.

LEGO Ideas Futurama Planet Express Headquarter, Spaceship and the Crew

LEGO Ideas Futurama Planet Express Headquarter, Spaceship and the Crew

Futurama was een animatieserie zoals de Simpsons en mede door Matt Groening (The Simpsons) ontwikkeld. De serie was zeer populair en heeft zelfs vier films op zijn naam staan. Inmiddels verschijnen er geen nieuwe series of films meer. De fan-designer van de project ziet graag dat Futurama gerealiseerd wordt als LEGO set.

LEGO Ideas Futurama Planet Express Headquarter, Spaceship and the Crew

De set zou moeten bestaan uit de Planet Express HQ, een Mini-Spaceship, de bemanning en een “Slurm” bord. De Planet Express HQ is voorzien van het lab van Professor Farnsworth en een hangar voor de Mini-Spaceship. Het dak kan van het gebouw afgenomen worden zodat speelplezier bevorderd wordt. Er zijn een aantal Minifigures voorgesteld die volgens de fan-designer niet mogen ontbreken, Fry, Bender, Leela, Amy en Prof. Farnsworth. Het project bestaat uit 2440 onderdelen.

LEGO Ideas Futurama Planet Express Headquarter, Spaceship and the Crew

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Wat vind jij van dit project?

We zijn benieuwd wat jij van dit project vindt en of je een Futurama set wel kunt waarderen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media