Het LEGO Ideas Coraline’s Pink Palace Apartments heeft op LEGO Ideas de 10.000 supporters binnen weten te slepen. Het project zal daardoor beoordeeld worden door LEGO en maakt kans om als set te verschijnen. Hieronder lees je alles over dit project.

LEGO Ideas Coraline’s Pink Palace Apartments

LEGO Ideas Coraline's Pink Palace Apartments

Coraline is een Stop Motion film uit de negentiger jaren. Wanneer Coraline met haar ouders naar Oregon verhuist, hebben haar ouders meer oog voor het andere zaken dan hun dochter. Verveeld dat ze is, besluit Coraline om de buurt en het huis te verkennen. Het huis blijkt vele geheimen te hebben, waaronder een deur die naar the Other World leidt. Deze wereld is een kopie van haar eigen, maar dan kleurrijker, vrolijker en beter. Schijn bedriegt als haar Other Parents haar daar willen houden en ze een weg terug moet zien te vinden.

LEGO Ideas Coraline's Pink Palace Apartments

Het LEGO Ideas project is gebaseerd op het roze huis uit de stop motion film. Het huis kan door middel van scharnieren geopend worden, waardoor het een soort van poppenhuis wordt. Het exterieur is in Victoriaanse stijl en het interieur zit vol met spelelementen en details zoals in de film te zien is. Zodoende bevat het huis een keuken, eetkamer, slaapkamers, een badkamer, Bobinsky’s appartement en de woonkamer met de geheime deur. Daarnaast zijn er heel wat details te vinden zoals een suikerspinkanon, muizencircustent, geheime kamer achter de spiegel, etc.

LEGO Ideas Coraline's Pink Palace Apartments

Het huis is gebaseerd op de versie uit de Other World en de bijgevoegde Minifigures komen hiermee overeen. De voorgestelde Minifigures bestaan uit Coraline’s, Other Mother, Other Father, Bobinsky, Wybie, Coraline Doll en de Kat.

LEGO Ideas Coraline's Pink Palace Apartments

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas Coraline’s Pink Palace Apartments? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media