Wederom weet een LEGO Ideas project de 10.000 stemmen te vergaren. Ditmaal is het de LEGO Ideas Spongebob Squarepants – The Krusty Krab.

LEGO Ideas Spongebob Squarepants – The Krusty Krab

LEGO Ideas Spongebob Squarepants - The Krusty Krab

LEGO heeft in het verleden al SpongeBob sets uitgebracht. Ondanks de nieuwe film die later dit jaar zal verschijnen, zijn bijbehorende nieuwe LEGO sets absent. Als het aan fan-designer ExeSandbox ligt, komt daar verandering in met zijn Spongebob Squarepants – The Krusty Krab.

LEGO Ideas Spongebob Squarepants - The Krusty Krab

De Krusty Krab is in 2006 al eens verschenen als LEGO set. Het was een kale bedoeling met maar weinig overeenkomsten. De bedoeling van de fan-designer was de Krusty Krab zo getrouw mogelijk na te maken. Dit lijkt hem aardig gelukt. Het gebouw zit vol details zoals ook in de cartoon te zien zijn.

LEGO Ideas Spongebob Squarepants - The Krusty Krab

Het interieur en exterieur zijn volledig vormgegeven en de Krusty Krab is voorzien van de keuken, het kantoor en een badkamer. Het dak kan verwijderd worden voor betere toegang tot het interieur. Er zijn diverse herkenbare randbouwwerken toegevoegd zoals een prullenbak, het Krusty Krab bord, de boatmobile en Krab Patties. De bijgevoegde Minifigures bestaan uit Spongebob, Patrick, Mr. Krabs, Squidward, Sandy en Plankton. Het bouwwerk bestaat uit 2996 onderdelen.

LEGO Ideas Spongebob Squarepants - The Krusty Krab LEGO Ideas Spongebob Squarepants - The Krusty Krab

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Ideas Spongebob Squarepants – The Krusty Krab? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media