Het LEGO Ideas Indiana Jones Trilogy project heeft de 10.000 supporters bereikt op LEGO Ideas. Het project zal nu door LEGO beoordeeld worden in de eerste LEGO Ideas review van 2020.

LEGO Ideas Indiana Jones Trilogy

Deze Indiana Jones inzending is door de Fan Designer gecreëerd vanwege het 40 jarige bestaan van Indiana Jones. Het bouwwerk is in de stijl van LEGO Architecture en bevat een drietal locaties die de beroemde archeoloog bezocht in zijn zoektocht naar historische artefacten.

LEGO Ideas Indiana Jones Trilogy

De locaties bestaan uit:

  • The Temple of Doom (Sankara Stones) [1935, The Temple of Doom]
  • The Well of Souls (The Ark of the Covenant) [1936, Raiders of the Lost Ark]
  • Temple of the Sun (The Holy Grail) [1938, The Last Crusade]

Het geheel bestaat uit 650 onderdelen en komt met drie Minifigures incl. standaard in de vorm van Indiana Jones, Marion Ravenwood en Dr. Henry Walton Jones, Sr.

LEGO Ideas Indiana Jones Trilogy

De locaties zijn modulair en hierdoor kunnen ze onderling verwisseld worden. Buiten de voorkant van de bouwwerken, is ook de achterkant voorzien van de nodige details. Hierdoor zijn er referenties te vinden naar enkele scènes uit de films.

LEGO Ideas Indiana Jones Trilogy

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze LEGO Ideas Indiana Jones Trilogy? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.