Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporter weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Het LEGO Ideas Queen – The Miracle Express is het 22e project dat het weet te schoppen tot de eerste LEGO Ideas review van 2020.

LEGO Ideas Queen – The Miracle Express

Muziek en LEGO. Dat deze combinatie een goede match kan zijn bewees het project van Kevinszeto al. Zijn Beatles project – de LEGO Ideas 21306 Yellow Submarine – werd uitgebracht als LEGO set. Nickernator hoopt dit nog eens dunnetjes over te doen met de Queen – The Miracle Express.

LEGO Ideas - Queen - the Miracle Express

In 1989 stond Queen 10 weken in de Top 40 met het nummer Breakthru. In de videoclip van dit nummer zien we de bandleden spelend op een treinwagon door het Britse landschap rijden. De treinwagon wordt voortgetrokken door een GWR 2884 Class 2-8-0 stoomlocomotief met tender. Tijdens de videoclip haalt vooral Freddie Mercury de meest vreemde fratsen uit op de treinwagon.

LEGO Ideas - Queen - the Miracle Express

Geïnspireerd door deze videoclip heeft nickernator er een LEGO versie van gemaakt. Naast de Miracle Express bevat deze set ook nog vier Minifigs in de vorm van Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor. De mysterieuze gemaskerde vrouw – gespeeld door Debbie Lang – is ook aan de set toegevoegd.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de Queen Miracle Express en zie je er al een set van verschijnen of denk je dat het geen kans maakt? Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media