Het LEGO Ideas Bricks and Blooms project weet de 10.000 supporters te strikken op LEGO Ideas. Het project zal nu door LEGO beoordeeld worden in de eerste LEGO Ideas review van 2020.

LEGO Ideas Bricks and Bloom

LEGO Ideas Bricks and Bloom

Bricks & Blooms is een Modular. De Fan-designer heeft hiervoor gekozen zodat het gebouw aansluit bij de Modulars die LEGO uitbrengt. De voetafdruk is 32×32 Studs (Baseplate grootte) en het gebouw bestaat uit 2587 onderdelen.

LEGO Ideas Bricks and Bloom

Een begane grond en twee verdiepingen zorgen ervoor dat het gebouw goed gevuld is. Op de begane grond bevindt zich een tuincentrum met benodigdheden en planten. De eerste verdieping draagt – met een restaurant – zorg voor de innerlijke mens. De tweede verdieping biedt benodigdheden voor liefhebbers van aquaria.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Wat vind jij van dit project?

Zou jij Bricks and Blooms graag als LEGO Ideas set zien verschijnen? Acht je dat de kans groot, gemiddeld of laag zal zijn dat LEGO voor een dergelijk project kiest? Laat het weten in een reactie.