Het tweede LEGO Ideas project dat in 2020 de 10.000 supporters binnen weet te slepen, is de LEGO Ideas Tesla Cybertruck.

LEGO Ideas Tesla Cybertruck

LEGO Ideas Cybertruck

De meningen over de Cybertruck zijn verdeeld. De één vindt het een geniaal design, de ander wanstaltig. Hoe dan ook, ruim 10.000 LEGO fans hebben dit project gesteund. Daarmee zal de Cybertruck door LEGO worden beoordeeld in de eerste LEGO Ideas review van 2020.

LEGO Ideas Cybertruck

LEGO Ideas Cybertruck

De LEGO Cybertruck kent de ongewone vormen van het echte model en is voorzien van een aantal speelfuncties. De deuren, koffer- en motorbak kunnen geopend worden, er is een oprijplaat te bevestigen voor de Cyberquad, en de stoelen zijn verstelbaar. De Cybertruck is daarnaast voorzien van een volledig interieur.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Is deze LEGO Cybertruck wat voor jou?

Wat vind jij van deze LEGO Ideas Cybertruck? Zou je een dergelijke set graag zien verschijnen, moet je er niet aan denken of heb je er nog geen definitieve mening over? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.