Project 26 meldt zich voor de eerste LEGO Ideas review van 2020. Het betreft de Earth Globe. De naam zegt het al, maar hieronder kun je meer info vinden.

LEGO Ideas Earth Globe

LEGO Ideas Earth Globe

Een globe is voor niemand een onbekend object. Het heeft zowel een educatieve als decoratieve waarde en genoeg mensen hebben er een in huis staan. Deze globe gemaakt van LEGO, bevat alle continenten en oceanen die netjes voorzien zijn van hun naam. De globe kan draaien en komt uiteraard op een sokkel te staan. Het geheel bestaat uit 2060 onderdelen.

LEGO Ideas Earth Globe

Educatief rondje

• Wist je dat de aarde rond en niet plat is?
• Wist je dat de massa van de aarde zo’n 6 quadriljoen kilo is?
• Wist je dat je 40 biljoen steentjes nodig hebt om een toren van de aarde naar de maan te maken?
• Wist je dat je van alle steentjes die in één jaar worden verkocht, een lint kunt maken die je vijfmaal om de aarde gewikkeld kan worden.

LEGO Ideas Earth Globe

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

Wat vind jij van dit project?

We zijn benieuwd wat jij van dit project vindt en of je een Earth Globe set wel kunt waarderen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media