Het LEGO Ideas Historically Accurate Rome project heeft de 10.000 supporters behaald. Hierdoor maakt het kans om als volwaardige LEGO set te verschijnen.

LEGO Ideas Historically Accurate Rome

LEGO Ideas Historically Accurate Rome

De naam verraadt het al, het moet een historische correcte vertaling van Rome met LEGO voorstellen. In dit geval Rome uit de 4e eeuw na Christus ten tijde van Constantijn de Grote. Het project is op microschaal en voorziet in meer dan 40 bouwbare gebouwen of bouwwerken uit die tijd.

LEGO Ideas Historically Accurate Rome

LEGO Ideas Historically Accurate Rome

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas Historically Accurate Rome? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media