Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Het LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken. Hierdoor zal LEGO het project beoordelen en kijken of het als LEGO Ideas set uitgebracht gaat worden.

LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer

LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer

De winter laat nog even op zich wachten aan deze kant van Europa. In de bekende skigebieden valt er inmiddels genoeg sneeuw om te kunnen genieten van een leuke wintersportvakantie. Waar sneeuw valt is een sneeuwschuiver geen overbodige luxe. Deze Prinoth Leitwolf kan deze taak dan ook prima op zich nemen.

De Leitwolf is een krachtige machine die een aantal handige functies heeft. Deze functies zijn door de fan-designer zo getrouw mogelijk nagebootst met dit model van LEGO Technic. De sneeuwschuiver kan skischansen klaar voor gebruik maken en transformeert harde stukken ijs in verse sneeuw. De lier aan de voorkant van de sneeuwschuiver kan gebruikt worden voor meer tractie bij steile hellingen. Het model is voorzien van alle functionaliteiten die je ook bij het echte model ziet en wordt aangedreven door een aantal motoren en is op afstand bestuurbaar.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.