Het LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken. Hierdoor zal LEGO het project beoordelen en kijken of het als LEGO Ideas set uitgebracht gaat worden.


De winter laat nog even op zich wachten aan deze kant van Europa. In de bekende skigebieden valt er inmiddels genoeg sneeuw om te kunnen genieten van een leuke wintersportvakantie. Waar sneeuw valt is een sneeuwschuiver geen overbodige luxe. Deze Prinoth Leitwolf kan deze taak dan ook prima op zich nemen.

LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer

De Leitwolf is een krachtige machine die een aantal handige functies heeft. Deze functies zijn door de fan-designer zo getrouw mogelijk nagebootst met dit model van LEGO Technic. De sneeuwschuiver kan skischansen klaar voor gebruik maken en transformeert harde stukken ijs in verse sneeuw. De lier aan de voorkant van de sneeuwschuiver kan gebruikt worden voor meer tractie bij steile hellingen. Het model is voorzien van alle functionaliteiten die je ook bij het echte model ziet en wordt aangedreven door een aantal motoren en is op afstand bestuurbaar.

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Prinoth Leitwolf Snow Groomer project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?