Het lijstje wordt alsmaar groter nu LEGO Ideas project numero 25 zich meldt voor de eerste Ideas review van 2020. Het betreft de Blue Origin New Glenn Rocket inclusief lanceertoren en maanlander.

LEGO Ideas Blue Origin New Glenn Rocket

LEGO Ideas Blue Origin New Glenn Rocket

De laatste jaren hebben steeds meer bedrijven interesse gekregen om de ruimte te ontdekken. SpaceX en Virgin Galactic zijn de bekende voorbeelden, maar Blue Origin mag zeker niet ontbreken. Het doel is om weer mensen op de maan te zetten. De eerste lancering staat gepland voor 2021. Fan-designer Matthew Nolan ziet dan ook graag een LEGO set verschijnen van de Blue Origin raket inclusief maanlander en lanceertoren. Het totale project is samengesteld met 2675 onderdelen

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

Wat vind jij van dit project?

We zijn benieuwd wat jij van dit project vindt en of je een Blue Origin New Glenn Rocket set wel kunt waarderen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media