De laatste dagen is het raak op LEGO Ideas. Kort na elkaar weten meerdere projecten de benodigde 10.000 supporters binnen te slepen. Dit alles om kans te maken om als LEGO Ideas in de winkels te belanden. De LEGO Ideas SpaceX Falcon 9 voegt zichzelf aan dit rijtje toe.

LEGO Ideas SpaceX Falcon 9

LEGO Ideas SpaceX Falcon 9

Menig raket wist de mens en legio aan ruimtevaartuigen de ruimte in te schieten. Hoewel ze enorm krachtig zijn, waren ze eenmalig te gebruiken. Elon Musk bracht daar verandering in met o.a. de Falcon 9. De Fan-designer ziet graag een set verschijnen van de SpaceX Falcon 9. Met 10.000 supporters is die kans aanwezig, maar toch erg klein. Met name gezien er al een NASA Apollo Saturn V raket is uitgebracht door LEGO onder het Ideas thema.

LEGO Ideas SpaceX Falcon 9

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Is dit project wat voor jou?

Wat vind jij van dit LEGO Ideas SpaceX Falcon 9 project? Zou je een dergelijke set graag zien verschijnen, moet je er niet aan denken of heb je er nog geen definitieve mening over? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.