De laatste dagen is het raak op LEGO Ideas. Kort na elkaar weten meerdere projecten de benodigde 10.000 supporters binnen te slepen. Dit alles om kans te maken om als LEGO Ideas in de winkels te belanden. De LEGO Ideas SpaceX Falcon 9 voegt zichzelf aan dit rijtje toe.


Menig raket wist de mens en legio aan ruimtevaartuigen de ruimte in te schieten. Hoewel ze enorm krachtig zijn, waren ze eenmalig te gebruiken. Elon Musk bracht daar verandering in met o.a. de Falcon 9. De Fan-designer ziet graag een set verschijnen van de SpaceX Falcon 9. Met 10.000 supporters is die kans aanwezig, maar toch erg klein. Met name gezien er al een NASA Apollo Saturn V raket is uitgebracht door LEGO onder het Ideas thema.

LEGO Ideas SpaceX Falcon 9

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas SpaceX Falcon 9 project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?