Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Het LEGO Ideas Mary Poppins, Cherry Tree Lane is het 1e project dat de 10.000 supporters binnen weet te harken. Hierdoor zal het de strijd aan gaan met de overige projecten in de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2020.

LEGO Ideas Mary Poppins

Het bouwwerk is gebaseerd op de originele film uit 1964. Het geheel bestaat uit een deel van de Cherry Tree Lane Avenue met daaraan het huis van de familie Banks. De huizen zijn voorzien van de nodige details aan het exterieur. Het huis van de familie Banks bevat een interieur om het speelplezier te verhogen. Inbegrepen zijn acht Minifigures in de vorm van Mary Poppins, Bert, George Banks, Winifred Banks, Jane Banks, Michael Banks, Admiral Boom en Mr Dawes Jr.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Laat van je horen!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.