De laatste tijd is het raak op LEGO Ideas. Kort na elkaar weten meerdere projecten de benodigde 10.000 supporters binnen te slepen. Dit alles om kans te maken om als LEGO Ideas in de winkels te belanden. De LEGO Ideas Project Gemini voegt zichzelf aan dit rijtje toe.

LEGO Ideas Project Gemini

LEGO Ideas Project Gemini

Dat ruimtevaart een populair thema op LEGO Ideas is, bewijzen de vele projecten die de 10.000 supporters binnen weten te slepen. Waar de één er geen genoeg van kan krijgen, is het voor de ander ietwat teleurstellend. Desondanks zijn er nog maar drie LEGO Ideas sets verschenen die gebaseerd zijn op de ruimtevaart. Wellicht dat LEGO Ideas Project Gemini zich aan het rijtje toe kan voegen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de eerste LEGO Ideas review van 2020. Project Gemini is een eerbetoon aan het Gemini Program van de NASA die voorafging aan het Apolloprogramma. Het doel was ruimtekoppelingen, ruimtewandelingen en andere manoeuvres te oefenen.

LEGO Ideas Project Gemini LEGO Ideas Project Gemini

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Is dit project wat voor jou?

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Project Gemini project? Zou je een dergelijke set graag zien verschijnen, moet je er niet aan denken of heb je er nog geen definitieve mening over? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.