De laatste tijd is het raak op LEGO Ideas. Kort na elkaar weten meerdere projecten de benodigde 10.000 supporters binnen te slepen. Dit alles om kans te maken om als LEGO Ideas in de winkels te belanden. De LEGO Ideas Project Gemini voegt zichzelf aan dit rijtje toe.


Dat ruimtevaart een populair thema op LEGO Ideas is, bewijzen de vele projecten die de 10.000 supporters binnen weten te slepen. Waar de één er geen genoeg van kan krijgen, is het voor de ander ietwat teleurstellend. Desondanks zijn er nog maar drie LEGO Ideas sets verschenen die gebaseerd zijn op de ruimtevaart. Wellicht dat LEGO Ideas Project Gemini zich aan het rijtje toe kan voegen. Dit is natuurlijk afhankelijk van de eerste LEGO Ideas review van 2020. Project Gemini is een eerbetoon aan het Gemini Program van de NASA die voorafging aan het Apolloprogramma. Het doel was ruimtekoppelingen, ruimtewandelingen en andere manoeuvres te oefenen.

LEGO Ideas Project Gemini

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Project Gemini project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020


0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?