Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Het LEGO Ideas The Train Station: Studgate project weet de 10.000 supporters binnen te harken. Hierdoor zal het de strijd aan gaan met de overige projecten in de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2020.

LEGO Ideas The Train Station: Studgate

LEGO Ideas The Train Station: Stutgate

Als treinreiziger wil je verwelkomt worden in een mooi treinstation. Minifiguren verdienen dit natuurlijk ook en daarom heeft Bricky_Brick dit station ontworpen. Doorheen het project zijn er elementen van een 17e-eeuws bouwstijl te vinden met enkele moderne aanpassingen. Zo zijn er grote raampartijen toegevoegd en bevat het station de modernste technologieën. Het geheel vormt een overtuigende inzending die zeker niet zou misstaan in een LEGO stadje.

 

LEGO Ideas The Train Station: Stutgate

In het LEGO Ideas The Train Station: Studgate zitten er leuke verwijzingen naar geliefde sets van de ontwerper. De glazen dome op het dak van het station is een knipoog naar de klassieke ruimte sets, en het station is modulair opgebouwd om de volledige inrichting te kunnen onthullen. De toevoeging van een elektrische trein geeft een afgewerkt gevoel aan het project. De nodige Minifiguren mogen natuurlijk ook niet ontbreken en in totaal zijn er zeven toegevoegd.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project? Zie je het graag als LEGO Ideas set uitgebracht gaan worden of spreekt het jou niet aan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.