DHet LEGO Ideas The Train Station: Studgate project weet de 10.000 supporters binnen te harken. Hierdoor zal het de strijd aan gaan met de overige projecten in de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2020.


Als treinreiziger wil je verwelkomt worden in een mooi treinstation. Minifiguren verdienen dit natuurlijk ook en daarom heeft Bricky_Brick dit station ontworpen. Doorheen het project zijn er elementen van een 17e-eeuws bouwstijl te vinden met enkele moderne aanpassingen. Zo zijn er grote raampartijen toegevoegd en bevat het station de modernste technologieën. Het geheel vormt een overtuigende inzending die zeker niet zou misstaan in een LEGO stadje.

LEGO Ideas The Train Station: Stutgate

In het LEGO Ideas The Train Station: Studgate zitten er leuke verwijzingen naar geliefde sets van de ontwerper. De glazen dome op het dak van het station is een knipoog naar de klassieke ruimte sets, en het station is modulair opgebouwd om de volledige inrichting te kunnen onthullen. De toevoeging van een elektrische trein geeft een afgewerkt gevoel aan het project. De nodige Minifiguren mogen natuurlijk ook niet ontbreken en in totaal zijn er zeven toegevoegd.

LEGO Ideas The Train Station: Stutgate

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Train Station: Studgate project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020

5 1 stem
Vind jij dit artikel waardevol?