Het is de laatste tijd raak op LEGO Ideas met projecten die de 10.000 supporters weten te behalen. Het nieuwste project dat deze mijlpaal heeft bereikt , is de LEGO Ideas Ruined House.

LEGO Ideas Ruined House

LEGO Ideas Ruined House

Als iets vervallen is, dan verliest het normaliter zijn charme. Bij dit LEGO Ideas project lijkt dat juist het omgekeerde effect te hebben. Na een korte periode op LEGO Ideas te hebben gestaan, wist het al snel de 10.000 stemmen te bemachtigen.

LEGO Ideas Ruined House

Hoewel vervallen, is er nog genoeg detail aanwezig die verraad hoe het huis er ongeveer uit heeft gezien. De deur is nog intact, maar delen van het dak en de muren zijn ingestort. Daar waar de muren nog staan, is een grote meerderheid van het stucwerk van de muren gevallen. Het is duidelijk dat het huis flink toegetakeld is door de krachten der natuur. Ook de planten laten het huis niet met rust. Her en der overwoekeren de planten het huis. In het huis wordt het er ook niet beter op. Delen van de trap, de vloer en de achtergebleven meubels zijn zichtbaar, maar bruikbaar zijn ze niet meer. Met hoeveel LEGO steentjes dit bouwwerk is opgebouwd is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is is dat LEGO in de eerste Ideas review van 2020 gaan besluiten of dit project als LEGO set uitgebracht gaat worden.

LEGO Ideas Ruined House

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van het LEGO Ideas Ruined House? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media