Het is deze week raak op LEGO Ideas. Nadat het Untitled Goose Game project eerder deze week al de 10.000 supporters wist te bereiken, doet de LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang dat kunstje na.


Chitty Chitty Bang Bang is een muziekfilm uit 1968 waarin een raceauto wordt opgeknapt en de hoofdrolspelers avonturen beleven. Zo blijk de auto na renovatie ineens te kunnen varen en vliegen. De motor maakt een “Chitty Chitty Bang Bang” geluid, zodoende de naam van de film. Hoewel de film het financieel niet goed deed, is de auto wel een icoon geworden. Fan Designer Norders ziet er daarom graag een volwaardige LEGO set van verschijnen. De auto kan sturen, bevat een picknickmand, uitklapbare vleugels en vleugels die aan het voertuig bevestigd moeten worden. Het geheel bestaat uit zo’n 2000 onderdelen.

LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang

LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?