Het is deze week raak op LEGO Ideas. Nadat het Untitled Goose Game project eerder deze week al de 10.000 supporters wist te bereiken, doet de LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang dat kunstje na.

LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang

LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang

Chitty Chitty Bang Bang is een muziekfilm uit 1968 waarin een raceauto wordt opgeknapt en de hoofdrolspelers avonturen beleven. Zo blijk de auto na renovatie ineens te kunnen varen en vliegen. De motor maakt een “Chitty Chitty Bang Bang” geluid, zodoende de naam van de film. Hoewel de film het financieel niet goed deed, is de auto wel een icoon geworden. Fan Designer Norders ziet er daarom graag een volwaardige LEGO set van verschijnen. De auto kan sturen, bevat een picknickmand, uitklapbare vleugels en vleugels die aan het voertuig bevestigd moeten worden. Het geheel bestaat uit zo’n 2000 onderdelen.

LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Is dit project wat voor jou?

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Chitty Chitty Bang Bang project? Zou je een dergelijke set graag zien verschijnen, moet je er niet aan denken of heb je er nog geen definitieve mening over? Laat het weten in een reactie onder dit bericht.