In de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021 kunnen zich wederom heel wat nieuwe kandidaten plaatsen. Net zoals de voorgaande rondes, beginnen we al vroeg met het samenvatten van alle projecten die zich hebben gekwalificeerd. Zodoende blijf je makkelijk op de hoogte.


Momenteel weten 15 projecten zich te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas review van 2021. Dit aantal zal nog oplopen en we werken dit artikel bij indien nodig. Het is nog even afwachten of er in deze reviewronde wederom zoveel projecten de 10K supporters weet te bereiken als de vorige rondes. LEGO heeft hieromtrent een officiële mededeling gemaakt, waarin ze melden voorlopig nog geen wijzigingen op het platform door te voeren. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij. De kandidaten van de tweede LEGO Ideas review 2020 en de derde LEGO Ideas review 2020 vind je hier. De uitslag van de eerste LEGO Ideas review van 2020 is hier te bekijken.Laat van je horen!

Wat vind jij van de kandidaten voor de eerste LEGO Ideas review 2021? Welke inzending(en) denk jij dat kans maakt om een echte set te worden? Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?