Het eerste project dat de eindmeet haalt voor de eerste LEGO Ideas review van 2021, is het LEGO Ideas The Shire – the Hobbithole of Frodo and Bilbo Baggins. Hiermee is het startschot gegeven aan een nieuw jaar boordevol kanshebbers.


Als je The Lord of the Rings (LOTR) of The Hobbit films hebt gezien, zal je wel bekend zijn met Middle-Earth. Een van de meest iconische locaties in Middle-Earth is de Shire; de woonplaats van de hobbits. Het is tevens het start- en eindpunt van de films en boeken uit de reeks. Een hobbithole is een ideale locatie om te wonen, eten en tot rust te komen. De inzending van fan-designer TB Brickcreator brengt het bekende huisje van Frodo en Bilbo Baggins naar de wereld van LEGO. In het verleden heeft LEGO hier reeds sets van uitgebracht en er heeft meermaals een inzending op LEGO Ideas gestaan. Wat dit project onderscheid van de sets en andere inzendingen, is de omvang en afwerking. Er zijn details uit zowel TLOTR en The Hobbit verwerkt, de Hobbithole bevat vijf verschillende kamers waaronder een keuken, voorraadkamer, woonkamer en een inkom, en de buitenkant is een groene oase. Alle uitgenodigde en onuitgenodigde gasten zijn welkom.

LEGO Ideas The Shire

Naast de hobbithole komt de inzending ook met Gandalfs koets met vuurwerk om zo Bilbo’s verjaardag te vieren. De fan-designer suggereert om Minifigures van Frodo, Sam, Bilbo, de 13 dwergen en Gandalf aan de inzending toe te voegen. Hoewel LEGO Ideas geen inzendingen aanneemt die te maken hebben met The Hobbit, hoopt de designer dat de focus dan meer uitgaat naar TLOTR. Op deze manier hoopt hij zijn inzending als echte set te zien verschijnen.

LEGO Ideas The Shire

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Shire, the Hobbithole of Frodo and Bilbo Baggins project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas The Shire, the Hobbithole of Frodo and Bilbo Baggins project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van zou verschijnen? We lezen ook graag indien jij dit geen leuke set lijkt! Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?