Er staan nogal wat projecten van de game Among Us op LEGO Ideas. Daarmee aantonend dat een deel van de LEGO fans graag een set zien verschijnen die gebaseerd is op de game. Dit LEGO Ideas Among Us: The Skeld Detailed Map project weet alvast hoge ogen te gooien en heeft de 10.000 supporters binnen weten te slepen.


Het is niet de eerste Among Us inzending die het zover weet te schoppen, al eerder ging de LEGO Ideas Among Us: The Skeld van MinifigInDisguise hem al voor. Dit project van VaderFan2187 is echter een slag groter en gedetailleerder dan eerder genoemde. Uiteindelijk blijft het concept onveranderd en dien je uit te kijken voor de indringer en niet in de val te lopen. Of, als het jou leuk lijkt, de indringer te zijn en jouw tegenstanders op een verkeerd spoor te zetten en te overleven.

LEGO Ideas Among Us The Skeld Detailed Map

Het project omvat de de kaart van The Skeld in LEGO vorm. De vele kamers waar taken uitgevoerd kunnen worden zijn vertegenwoordigd en er zijn speelfuncties toegevoegd die het voltooien van taken uit weten te beelden. Uiteraard is Amung Us niets zonder de spelers die het spel kunnen spelen. Om dit te realiseren zijn er 12 Minifigures toegevoegd. Aan jou de taak wie de indringer gaat worden.

LEGO Ideas Among Us The Skeld Detailed Map

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Among Us: The Skeld Detailed Map project heeft zich weten te kwalificeren voor de eerste LEGO Ideas reviewronde van 2021. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten eerste LEGO Ideas Review 2021


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Among Us: The Skeld project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO set van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?