Het LEGO Ideas Among Us: The Skeld bereikt heeft de 10K supporters weten te bereiken en plaats zich nu in de derde LEGO Ideas review van 2020. Dit project is gebaseerd op het het ruimteschip de Skeld, uit het videospel en weet hierdoor heel wat fans van het onderwerp te vertuigen.


Amung Us is een videospel uit de handen van de Amerikaanse ontwikkelaar InnerSloth en moet je met meerdere spelers spelen. Het is een moord-mysterie spel waarbij je de bedrieger tussen de bemanning moet zien te vinden. Er zijn drie verschillende locaties waar er gespeeld kan worden en in dit geval heeft de fan-designer, het ruimteschip de Skeld gekozen. In het spel is het de bedoeling dat je samen op onderzoek gaat om zo de bedrieger te ontmaskeren. Het omvormen van de de locatie uit het spel naar LEGO vorm, zorgde voor enige uitdaging. Het spel vind plaats in 2D en is door de fan-designer omgevormd naar 3D. De Skeld is opgesplitst in vijf gedeeltes met een cafetaria, een elektrische opslagruimte, een motorruimte, de reactor en de lobby. De inzending bestaat uit 1038 onderdelen, zes bemanningsleden, een spook en twee huisdieren. De spelelementen zien echter niet overgebracht, dus dat maakt ons benieuwd of het LEGO Ideas team dit eventueel zou doen.

LEGO Ideas Among Us The Skeld

LEGO Ideas Among Us The Skeld

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Among Us: The Skeld project heeft zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten derde LEGO Ideas Review 2020


Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Among Us: The Skeld project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?