In de derde LEGO Ideas reviewronde van 2020 kunnen zich wederom heel wat nieuwe kandidaten plaatsen. Net als de vorige twee rondes, beginnen we al vroeg met het samenvatten van alle projecten die zich hebben gekwalificeerd. Zodoende blijf je makkelijk op de hoogte.


Momenteel weten 21 projecten zich te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas review 2020. Dit aantal zal nog oplopen en we werken dit artikel bij indien nodig. Het is nog even afwachten of er in deze reviewronde wederom zoveel projecten de 10K supporters weet te bereiken als de vorige twee. LEGO heeft hieromtrent een officiële mededeling gemaakt, waarin ze melden voorlopig nog geen wijzigingen op het platform door te voeren. Of er met zoveel projecten ook meer door de review komen dan normaal (gemiddeld 1 tot 2), is lastig te voorspellen. Een extra punt van aandacht is dat er wederom heel wat grote projecten tussen zitten. Dit kan nadelig werken als het team beslist dat ze een maximum aan grote sets uit willen brengen. Waar het voor ons en de fans puur speculeren is, weet het Ideas team waar ze op moeten selecteren. Het is een kwestie van geduld. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.Laat van je horen!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas project? Zie jij het wel zitten dat hier een LEGO sets van verschijnt en heb je ook jouw stem uitgebracht? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

3.7 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?