Vandaag is de derde LEGO Ideas kwalificatieperiode van 2020 ten einde gekomen. Met 25 projecten die zich hebben weten te plaatsen, is er voor het LEGO Ideas review team weer wat werk te verzetten. Of er inzendingen zullen zijn die het tot een echte set schoppen, valt nog af te wachten tot de zomer van 2021. Bekijk hieronder alvast alle kandidaten van de derde reviewronde 2020 in dit overzicht zodat je op de hoogte bent.


Maar liefst 25 projecten hebben zich weten te kwalificeren voor de derde LEGO Ideas review 2020. Het aantal is beduidend minder dan met 35 projecten in de tweede ronde van 2020. Desondanks blijft dit een hoog aantal inzendingen en zal het LEGO Ideas team het weer druk hebben. LEGO heeft omtrent het hoge aantal kandidaten een officiële mededeling gemaakt, waarin ze melden voorlopig nog geen wijzigingen op het platform door te voeren. Of er met zoveel projecten ook meer door de review komen dan normaal (gemiddeld 1 tot 2), is lastig te voorspellen. Een extra punt van aandacht is dat er wederom heel wat grote projecten tussen zitten. Dit kan nadelig werken als het team beslist dat ze een maximum aan grote sets uit willen brengen. Waar het voor ons en de fans puur speculeren is, weet het Ideas team waar ze op moeten selecteren. Het is een kwestie van geduld. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.

Kandidaten derde LEGO Ideas review 2020
Laat van je horen!

Wat vind jij van de kandidaten voor de derde LEGO Ideas review 2020? Welke inzending(en) denk jij dat kans maakt om een echte set te worden? We lezen ook graag indien jij dit juist geen leuke set vindt en je liever een ander project geselecteerd ziet worden deze ronde. Laat het weten in een reactie.

3.7 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?