Vandaag is de tweede LEGO Ideas kwalificatieperiode van 2020 ten einde gekomen. Met 35 projecten die zich hebben weten te plaatsen, is er een record gevestigd. Nog nooit eerder zijn er zoveel projecten geweest die zich wisten te kwalificeren. Bekijk hieronder het overzicht zodat je op de hoogte bent.


Het LEGO Ideas team staat ook nu een flinke uitdaging voor de boeg. Met 35 projecten die zich hebben weten te kwalificeren, zullen er heel wat gaan sneuvelen. Of er met zoveel projecten ook meer door de review komen dan normaal (gemiddeld 1 tot 2), is lastig te voorspellen. Een extra punt van aandacht is dat er wederom heel wat grote projecten tussen zitten. Dit kan nadelig werken als het team beslist dat ze een maximum aan grote sets uit willen brengen. Waar het voor ons en de fans puur speculeren is, weet het Ideas team waar ze op moeten selecteren. Het is een kwestie van geduld. In de galerij hieronder kun je zien welke projecten op dit moment kans maken. Wil je meer over de projecten weten, dan kun je ze bekijken via de linkjes onder de galerij.

Kandidaten tweede LEGO Ideas review 2020De linkjes hieronder verwijzen naar onze eigen artikelen waarin de projecten uitgelicht worden. Zodoende weet je precies wat je kunt verwachten.


Eerste LEGO Ideas review 2020

Binnenkort zal LEGO de uitslag van de eerste LEGO Ideas review 2020 bekendmaken. Hieronder een kort overzicht van de projecten die in deze review behandeld worden. Wil je meer weten, dan kun je ons overzicht van alle gekwalificeerde inzendingen hier bekijken.

Kandidaten eerste LEGO review 2020 (1)

4.5 11 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?