Wederom weet een LEGO Ideas inzending zich te plaatsen voor de reviewronde. Ditmaal is het project gebaseerd op een game die op het moment enorm populair is, Animal Crossing: New Horizons.


De Animal Crossing games zijn al jaren populaire games op de Nintendo consoles. Met het nieuwste deel: New Horizons – dat alle records weet te breken – heeft Nintendo wederom goud in handen. Gezien de samenwerking tussen het Japanse bedrijf en onze favoriete steentjesboer omtrent LEGO Super Mario, is het niet verwonderlijk dat de fans ook graag andere franchises als LEGO sets zien verschijnen.

LEGO Ideas Animal Crossing: New Horizons

In Animal Crossing: New Horizons verken je een eiland, verzamelen je grondstoffen en raak je bevriend met anthropomorphise dieren. Je dient ook te bouwen. Nook’s Cranny is één van die gebouwen en dient als winkel waar je kunt handelen. Voorgestelde Minifigures bestaan uit Timmy, Tommy en een Villager. Het project bestaat uit iets minder dan 1000 onderdelen.

LEGO Ideas Animal Crossing: New Horizons

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Animal Crossing: New Horizons Nook’s Cranny project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?