Wederom weet een LEGO Ideas inzending zich te plaatsen voor de reviewronde. Ditmaal is het project gebaseerd op een game die op het moment enorm populair is, Animal Crossing: New Horizons.


De Animal Crossing games zijn al jaren populaire games op de Nintendo consoles. Met het nieuwste deel: New Horizons – dat alle records weet te breken – heeft Nintendo wederom goud in handen. Gezien de samenwerking tussen het Japanse bedrijf en onze favoriete steentjesboer omtrent LEGO Super Mario, is het niet verwonderlijk dat de fans ook graag andere franchises als LEGO sets zien verschijnen.

LEGO Ideas Animal Crossing: New Horizons

In Animal Crossing: New Horizons verken je een eiland, verzamelen je grondstoffen en raak je bevriend met anthropomorphise dieren. Je dient ook te bouwen. Nook’s Cranny is één van die gebouwen en dient als winkel waar je kunt handelen. Voorgestelde Minifigures bestaan uit Timmy, Tommy en een Villager. Het project bestaat uit iets minder dan 1000 onderdelen.

LEGO Ideas Animal Crossing: New Horizons

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media