Bricky Brick is geen onbekende op LEGO Ideas. Hij heeft tal van projecten op het platform staan die zeer populair zijn. Zijn nieuwste creatie – de Brickwest Studios – weet ook hoge ogen te gooien. Zo hoog zelfs, dat het project inmiddels de 10.000 supporters rijk is.


Bricky Brick (Paoko Sánchez) is het meest bekend van de Pirates of Barracuda Bay. De set weet LEGO fans aan te spreken en is een regelrechte eerbetoon aan het Pirates thema. Zijn nieuwste project is de Brickwest Studio.

LEGO Ideas Brickwest Studios

Het moge duidelijk zijn dat Paoko inspiratie heeft gehaald uit de Western en Studios thema’s, maar ook de oude wilde westen films. Je kunt door middel van de set zelf een verhaal bedenken. Er zijn speelfuncties verwerkt die dit mede mogelijk maken. Richt de camera’s op de acteurs en maak de volgende bolckbuster western. Voor de set stelt Paoko 10 Minifigures voor, waaronder een sheriff, director, bandit en makeup artist. Gezien het wilde westen, mogen paarden natuurlijk niet ontbreken. Bijgevoegd zijn twee knollen.

LEGO Ideas Brickwest Studios

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Brickwest Studios project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?