Het LEGO Ideas Caribbean Clipper project weet de 10.000 supporters binnen te harken. Hierdoor zal het de strijd aan gaan met de overige projecten in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020.


Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Je hebt van die projecten waarvan het water je in de mond loopt, en je hebt van die projecten die zelf in het water lopen. Dat is zo bij dit project. Niet ten negatieve trouwens, want dit schip vraagt echt om ter water gelaten te worden. Babytheet heeft een bestaande LEGO set – de LEGO 6274 uit 1989 – naar het volgende level gebracht. Met zijn afmetingen van 57cm in lengte, 53cm in hoogte en een breedte van 22cm, kun je er dus zeker niet naast kijken.

LEGO Ideas Caribbean Clipper

In de set zit genoeg detail verwerkt zonder dat het te veel van het goede wordt. Het schip is modulair opgebouwd zodat je hem makkelijk uit elkaar kunt halen. De binnenkant van het schip is volledig ingericht, er zijn 22 brick build kanonnen aanwezig, en het schip bevat een volledig ingerichte kapiteinshut. Het project bevat iets meer dan 2000 onderdelen.

LEGO Ideas Caribbean Clipper

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media