Het LEGO Ideas Caribbean Clipper project weet de 10.000 supporters binnen te harken. Hierdoor zal het de strijd aan gaan met de overige projecten in de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020.


Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Je hebt van die projecten waarvan het water je in de mond loopt, en je hebt van die projecten die zelf in het water lopen. Dat is zo bij dit project. Niet ten negatieve trouwens, want dit schip vraagt echt om ter water gelaten te worden. Babytheet heeft een bestaande LEGO set – de LEGO 6274 uit 1989 – naar het volgende level gebracht. Met zijn afmetingen van 57cm in lengte, 53cm in hoogte en een breedte van 22cm, kun je er dus zeker niet naast kijken.

LEGO Ideas Caribbean Clipper

In de set zit genoeg detail verwerkt zonder dat het te veel van het goede wordt. Het schip is modulair opgebouwd zodat je hem makkelijk uit elkaar kunt halen. De binnenkant van het schip is volledig ingericht, er zijn 22 brick build kanonnen aanwezig, en het schip bevat een volledig ingerichte kapiteinshut. Het project bevat iets meer dan 2000 onderdelen.

LEGO Ideas Caribbean Clipper

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Caribbean Clipper project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

5 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?