Het LEGO Ideas team gaat het druk krijgen. Want niet enkel de eerste reviewronde van 2020 zit vol met projecten, ook voor de tweede reviewronde melden zich steeds meer kandidaten. Deze LEGO Ideas Schitt’s Creek inzending is namelijk numero 21 die zich weet te kwalificeren.


Schitt’s Creek is een Canadese Sitcom die gaat over het leven van de familie Rose die naar Schitt’s Creek verhuizen nadat ze hun rijkdom verloren hebben. Schitt’s Creek is een door hun voor de grap gekocht dorpje. De familie Rose moet leren leven zonder geld en leren met elkaar door één deur te kunnen. Ze zijn ingetrokken in het Rosebud Motel waaruit ze hun nieuwe leven proberen op te bouwen.

LEGO Ideas Schitt's Creek

Het project stelt het Rosebud Motel voor die aan de achter- en bovenkant volledig open is. Het motel is voorzien van de receptie en twee kamers waar vanuit de familie moet leven. De kamer zijn voorzien van props zoals die ook in de Sitcom te zien zijn. Minifigures bestaan uit Alexis, David, Moira en Johnny Rose en de eigenaar van het motel Stevie Budd. Het project is opgebouwd met 1520 onderdelen.

LEGO Ideas Schitt's Creek

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Schitt’s Creek: The Rosebud Motel project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.5 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?