Het eerste project dat zich weet te plaatsen voor de tweede LEGO Ideas review van 2020, is de The Mountain Windmill. We vatten het project kort samen zodat jij precies weet wat je erbij voor kunt stellen.

LEGO Ideas The Mountain Windmill

LEGO Ideas The Mountain Windmill

The Mountain Windmill is een origineel idee van fan-designer Hanwasyellowfirst. Het verhaal is dat deze windmolen – die tussen twee bergtoppen verscholen zit – gemaakt is door een vergeten volk en de nodige geheimen herbergt. Op een dag vindt een jonge visser een kaart die naar de windmolen leidt. Hij besluit op pad te gaan om het mysterie van de windmolen eens en voor altijd te ontrafelen.

LEGO Ideas The Mountain Windmill

De windmolen is dus een origineel idee dat niet gebaseerd is op een IP. Het project bestaat uit 2031 onderdelen en bevat twee Minifigures. Er zijn speelfuncties verwerkt, maar het geheel zal daarnaast prima ter display gezet kunnen worden. De wieken kunnen draaien, de molen kan geroteerd worden en er is een verborgen schat te vinden. De molenaar kan de bergtoppen in kaart brengen, er is de mogelijkheid naar de sterren te kijken en een woon- en slaapkamer mogen niet ontbreken.

LEGO Ideas The Mountain Windmill LEGO Ideas The Mountain Windmill

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

Wat vind jij van dit project?

We zijn benieuwd wat jij van dit LEGO Ideas The Mountain Windmill project vindt en of je een dergelijke set wel kunt waarderen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.

Schrijf je hier in als je van elk nieuw artikel op Bouwsteentjes.info een email wilt ontvangen.

 

Over ons

Alles over LEGO! Voor LEGO nieuws, reviews, MOC’s, acties, evenementen en nog veel meer.

LEGO® is een gedeponeerd handelsmerk van de LEGO Groep. Sommige afbeeldingen van LEGO, de LEGO handelsmerken en sommige van de teksten over de LEGO artikelen zijn intellectueel eigendom van de LEGO Groep.

Op onze teksten en foto’s berust een copyright. Het is niet toegestaan deze te dupliceren!

Bouwsteentjes is onafhankelijk en wordt niet gesponsord door de LEGO Groep, die Bouwsteentjes niet officieel autoriseert.

Recognized LEGO® Fan Media

Bouwsteentjes.info Recognized LEGO Fan Media