Het eerste project dat zich weet te plaatsen voor de tweede LEGO Ideas review van 2020, is de The Mountain Windmill. We vatten het project kort samen zodat jij precies weet wat je erbij voor kunt stellen.


The Mountain Windmill is een origineel idee van fan-designer Hanwasyellowfirst. Het verhaal is dat deze windmolen – die tussen twee bergtoppen verscholen zit – gemaakt is door een vergeten volk en de nodige geheimen herbergt. Op een dag vindt een jonge visser een kaart die naar de windmolen leidt. Hij besluit op pad te gaan om het mysterie van de windmolen eens en voor altijd te ontrafelen.

LEGO Ideas The Mountain Windmill

De windmolen is dus een origineel idee dat niet gebaseerd is op een IP. Het project bestaat uit 2031 onderdelen en bevat twee Minifigures. Er zijn speelfuncties verwerkt, maar het geheel zal daarnaast prima ter display gezet kunnen worden. De wieken kunnen draaien, de molen kan geroteerd worden en er is een verborgen schat te vinden. De molenaar kan de bergtoppen in kaart brengen, er is de mogelijkheid naar de sterren te kijken en een woon- en slaapkamer mogen niet ontbreken.

LEGO Ideas The Mountain Windmill

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas The Mountain Windmill project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een duidelijk overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende project hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?