Wederom weet een LEGO Ideas inzending de 10K supporters te bemachtigen. De Fast Food Corner is een Modular MOC en het negende project dat zich weet te kwalificeren voor de reviewronde van 2020. Ontdek hieronder meer over dit project.


Fastfood, je kan het haast niet meer wegdenken uit het straatbeeld en het dagelijkse leven. Dat zal de ontwerper RobinHoodBricks alvast gedacht hebben. Met zijn inzending brengt hij de Drievuldigheid van fastfood bij elkaar. Hij heeft een Modular ontworpen waarbij hamburgers, frieten en milkshakes centraal staan. Dit zijn onderwerpen die ook meteen zichtbaar zijn in het bouwwerk. Het project begon met het gebruik van een LEGO Junior raamonderdeel, met dit resultaat als gevolg.

LEGO Ideas Fast Food Corner bereikt 10K supporters

In totaal zijn er vier verschillende handelszaken in het gebouw betrokken geraakt. Je hebt een – hoe kan het ook anders – fastfoodketen, een pandjeszaak, apotheker en een buitensportwinkel. Deze combinatie van handelszaken zijn zowel opmerkelijk als grappig te noemen. Zo is er voor elk wat wils en weet deze inzending genoeg mogelijke verhaallijnen aan te bieden.

LEGO Ideas Fast Food Corner bereikt 10K supporters

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.