Wederom weet een LEGO Ideas inzending de 10K supporters te bemachtigen. De Fast Food Corner is een Modular MOC en het negende project dat zich weet te kwalificeren voor de reviewronde van 2020. Ontdek hieronder meer over dit project.


Fastfood, je kan het haast niet meer wegdenken uit het straatbeeld en het dagelijkse leven. Dat zal de ontwerper RobinHoodBricks alvast gedacht hebben. Met zijn inzending brengt hij de Drievuldigheid van fastfood bij elkaar. Hij heeft een Modular ontworpen waarbij hamburgers, frieten en milkshakes centraal staan. Dit zijn onderwerpen die ook meteen zichtbaar zijn in het bouwwerk. Het project begon met het gebruik van een LEGO Junior raamonderdeel, met dit resultaat als gevolg.

LEGO Ideas Fast Food Corner bereikt 10K supporters

In totaal zijn er vier verschillende handelszaken in het gebouw betrokken geraakt. Je hebt een – hoe kan het ook anders – fastfoodketen, een pandjeszaak, apotheker en een buitensportwinkel. Deze combinatie van handelszaken zijn zowel opmerkelijk als grappig te noemen. Zo is er voor elk wat wils en weet deze inzending genoeg mogelijke verhaallijnen aan te bieden.

LEGO Ideas Fast Food Corner bereikt 10K supporters

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Fast Food Corner project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

3.5 4 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?