Het LEGO Ideas Medieval Market is het 33e project dat zich weet te plaatsen voor de tweede reviewronde van 2020. Hierdoor voegt het zich bij de andere kandidaten en maakt de inzending kans om een echte set te worden.


Wat gebeurt er als je fan bent van middeleeuwse thema’s en modulaire gebouwen? Dan krijg je met deze bijzondere combinatie het LEGO Ideas Medieval Market als resultaat. Door de verschillende details aan de buitenkant straalt het een sfeertje van weleer uit. Zo worden verschillende kleuren ten goede gebruikt om het veelvuldig gebruik van hout te benaderen. De trap tussenin de gebouwen zorgt voor een mooie verdeling tussen de twee gebouwen en de toren met klok zorgt voor een mooi visueel breekpunt.

LEGO Ideas Medieval Market

Door het modulair aspect kan het gebouw makkelijk uit elkaar gehaald worden en wordt een volledig ingericht interieur onthuld. Op het gelijkvloers is er een taverne waar er gegeten en gedronken kan worden. In de ruimte ernaast is er een kleine overdekte marktruimte waar er allerhande producten beschikbaar zijn. Het tweede verdieping herbergt slaapkamers waar gasten van een ontspannende nacht kunnen genieten. Onder het dak bevindt zich nog een kleine opslagruimte, maar let op voor de spinnen en ratten. Het project bestaat uit ongeveer 2500 onderdelen en komt met een selectie aan zeven Minifigures.

LEGO Ideas Medieval Market

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Medieval Market project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.7 7 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?