Het LEGO Ideas Ratatouille ReOpen The Doors! is het 34e project dat zich weet te plaatsen voor de tweede reviewronde van 2020. Hierdoor voegt het zich bij de andere kandidaten en maakt de inzending kans om een echte set te worden.


Het is niet de eerste keer dat de fan-designer met zijn LEGO Ideas Ratatouille project de 10K supporters weet te bereiken. Nadat zijn vorige inzending, het LEGO Ideas Ratatouille Open The Doors! het niet haalde in de derde reviewronde van 2019, besloot hij enkele aanpassingen door te voeren. De uitdaging was om het aantal onderdelen naar beneden te krijgen, maar ervoor te zorgen dat alle details van de Franse keuken nog juist weergegeven worden. In zijn voorgaande inzending had hij te weinig aandacht bestaat aan de eetruimte zelf. Door het model te splitsen in een deel voor de keuken en de eetruimte, hoopt hij het model compacter te maken en voor meer speelplezier te zorgen. De inzending bestaat nu uit 2112 onderdelen, komt met Minifigures van Linguini Alfredo, Colette Tatou, Skinner, Anton Ego en een microfiguur van Rémy.

LEGO Ideas Ratatouille ReOpen The Doors!

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Ratatouille ReOpens The Doors! project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.3 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?