Het vijfde project dat zichzelf tot de derde Ideas reviewronde van 2019 heeft geschopt is LEGO Ideas Ratatouille door Brick Project.

LEGO Ideas Ratatouille

LEGO Ideas Ratatouille

Als je een project instuurt en binnen twee maanden de 10.000 supporters weet te vergaren, dan kun je spreken over een zeer succesvolle campagne. Dit geeft uiteindelijk ook weer hoe gewild een dergelijke set is. We hebben het over LEGO Ideas Ratatouille.

LEGO Ideas Ratatouille

De maker van dit project wilde heel graag één van zijn favoriete films vertalen in LEGO vorm. Het lastige was welke scene de film nou het beste vertegenwoordigd. Uiteindelijk is het een deel van de keuken geworden waar de film zich afspeelt. Wat opvalt is dat het project zeer gedetailleerd is en er aan alles is gedacht. Hierdoor valt het nauwelijks op dat er maar een deel van de keuken in het project verwerkt is. In totaal bestaat deze creatie uit 2853 onderdelen en bevat vier Minifigures in de vorm van Linguini Alfredo, Colette Tatou, Skinner, Anton Ego en een microfiguur van Rémy!

LEGO Ideas Ratatouille

Disney en LEGO zijn twee handen op één buik. De kans is reëel dat er dan ook daadwerkelijk een set van verschijnt. Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de derde LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Derde LEGO Ideas review 2019 projecten

LEGO Ideas Queen: I want to Break Free
LEGO Ideas Seinfeld 30th Anniversary
LEGO Ideas The Legend of Zelda
LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship
• LEGO Ideas Ratatouille

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas project? Zou je hem gaan kopen indien hij wordt uitgebracht als LEGO Ideas set of zou je hem laten staan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

4.5 2 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?