Het vierde project dat zichzelf tot de derde Ideas reviewronde van 2019 heeft geschopt is de LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship door Nicola Stocchi.

LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship

LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship

Het project is gebaseerd op de favoriete animatieserie van Nicola Stocchi, Futurama. Volgens Nicola lag de uitdaging in het vormgeven van het model vanwege zijn ronde vorm. Daarnaast vond hij het belangrijk het cartooneske uiterlijk te behouden. Het project heeft een vliegende start gehad en de supporters bleven maar binnenstromen. Binnen 36 dagen heeft hij namelijk de 10.000 supporters weten te behalen.

LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship

Het schip is voorzien van een displaystandaard en een lanceerplatform. Tevens heeft het ruimteschip een volledig interieur dat plaats biedt aan drie Minifigures. Het project bestaat in z’n geheel uit 2441 onderdelen.

LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship

Of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even afwachten op de uitslag van de derde review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Derde LEGO Ideas review 2019 projecten

LEGO Ideas Queen: I want to Break Free
LEGO Ideas Seinfeld 30th Anniversary
LEGO Ideas The Legend of Zelda
• LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas project? Zou je hem gaan kopen indien hij wordt uitgebracht als LEGO Ideas set, of zou je hem laten staan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.