Het derde project dat zichzelf tot de derde Ideas reviewronde van 2019 heeft geschopt is de LEGO Ideas The Legend of Zelda door Hanwasyellowfirst.

LEGO Ideas The Legend of Zelda

LEGO Ideas The Legend of Zelda

Als je The Legend of Zelda: Breath of the Wild hebt gespeeld dan ben je vast heel wat stallen tegen het lijf gelopen. Dit project is gebaseerd op de stallen die in Hyrule te vinden zijn. Het bouwwerk ziet eruit al een circustent met een grote paardenkop die er bovenuit steekt. In de stal zijn vier bedden, een tafel en stoelen, en receptie te vinden. Er zijn genoeg herkenbare elementen te vinden zoals je ze ook in de game tegenkomt. Logischerwijs zijn er ook een aantal paarden en Minifigures is de vorm van Link, Kaas, Beedle, Pikango, een Stable Master en een Traveller toegevoegd.

LEGO Ideas The Legend of Zelda

Of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even afwachten op de uitslag van de derde review-ronde van 2019. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.


Derde LEGO Ideas review 2019 projecten

LEGO Ideas Queen: I want to Break Free
LEGO Ideas Seinfeld 30th Anniversary
• LEGO Ideas The Legend of Zelda

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas project? Zou je hem gaan kopen indien hij wordt uitgebracht als LEGO Ideas set, of zou je hem laten staan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.