De game-hit van 2020 is Fall Guys. In dit spel strijden 60 spelers tegen elkaar om de finish te bereiken. Dit LEGO Ideas Fall Guys Ultimate Knockout Course project is gebaseerd op de gelijknamige game en heeft zojuist de 10.000 supporters weten te bereiken.


Fall Guys is een game waarin 60 spelers het tegen elkaar opnemen en in een aantal rondes de finish dienen te bereiken. Gaandeweg zullen steeds meer spelers afvallen. Wie in de laatste ronde als enige over weet te blijven, is de grote winnaar. De parcoursen staan vol met hindernissen die zonder enige mededogen de spelers het moeilijk proberen te maken. Zie het als een digitale versie van Wipeout vol grappige momenten. De game is momenteel zo populair, dat het een kwestie van tijd was voordat er een LEGO Ideas project ingediend zou worden die uiteindelijk de 10K supporters zou bereiken.

LEGO Ideas Fall Guys Ultimate Knockout Course

LEGO Ideas Fall Guys Ultimate Knockout Course

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Fall Guys: Ultimate Knockout Course project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.3 12 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?