De maand is nog maar net begonnen en wederom weet een LEGO Ideas inzending de 10K supporters te bereiken. De Seagull Bay Lighthouse Imperial Fortress wist voldoende harten te bekoren en plaatst zich als project 25 voor de tweede reviewronde van 2020. 


De Seagull Bay Lighthouse Imperial Fortress leent duidelijk zijn inspiratie uit piratengerelateerde sets van vroeger. Als je hiernaar kijkt, zal het niet verbazen dat dit project zo snel voldoende supporters wist te bereiken. Het is duidelijk dat dit thema nog steeds erg populair is en hier speelt de fan-ontwerper Delusion Brick graag op in. De focus van deze set zijn de Imperials en hiervoor heeft hij een fort met een vuurtoren in een baai gebouwd.

LEGO Ideas Seagull Bay

Het fort bestaat uit verschillende segmenten en door de open achterkant kan je vlot een glimp opvangen van verschillende scene’s aan de binnenkant. Aan het water bevindt zich een pier waaraan verschillende schepen kunnen aanmeren en een kraan voor goederen. Van hieruit kan je via een brug het fort bereiken en éénmaal door de poort kan je verloren lopen in alle details die in het fort te zien zijn. Op het eerste verdiep is er het hoofdkwartier en op het tweede verdiep kan je de opslagplaats vinden. Aan de andere kant van de baai bevindt zich een vuurtoren met de wijnvoorraad. Het is duidelijk dat deze inzending door de vele details zowel als speel- en displayset geschikt zou zijn.

LEGO Ideas Seagull Bay

LEGO Ideas Seagull Bay

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Seagull Bay project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

4.2 6 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?