Het LEGO Ideas Trabant 601 project heeft de 10.000 supporters binnen weten te slepen. Daarmee is het zevende project dat zich weet te plaatsen voor de tweede LEGO Ideas reviewronde van 2020 een feit.


Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporter weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

De Trabant, een auto uitgevonden in DDR die de technologische vooruitgang van de DDR aan moest tonen, werd wereldwijd een zeer populaire auto na het vallen van de Berlijnse muur. In de jaren voor het vallen van de muur, was de auto gereserveerd voor inwoners van de DDR en werden er diverse modellen bedacht en geproduceerd. Doordat er een tekort aan staal was, werd de auto voorzien van een kunststof carrosserie. De laatste Trabant 601 rolde van de band in 1990. Dit project van pedankopet is een eerbetoon aan de 601.

LEGO Ideas Trabant 601

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas Trabant 601 project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

5 3 stemmen
Vind jij dit artikel waardevol?