Het derde LEGO Ideas project dat zich weet te kwalificeren voor de tweede reviewronde van 2020 is een feit. LEGO HeroQuest is gebaseerd op het gelijknamige bordspel uit de tachtiger jaren. Hieronder vatten we het project kort samen.


Liefhebbers van bordspellen en dan in het bijzonder de role playing variant, zullen HeroQuest of het concept daarvan herkennen. Het spel kent overeenkomsten met Dungeons & Dragons, maar leunt meer op fysieke karakters dan fictieve. Net als D&D bepaald een dungeon master het verhaal en verloop van het spel.

LEGO Ideas LEGO HeroQuest

Deze LEGO variant bevat bouwbare objecten die in het spel gebruikt kunnen worden, maar ook gebouwen de nodige wapens en natuurlijk een flinke selectie Minifigures.

LEGO Ideas LEGO HeroQuest

Meer LEGO Ideas kandidaten

Dit LEGO Ideas LEGO HeroQuest project heeft zich weten te kwalificeren voor de tweede LEGO Ideas reviewronde. Voor een volledig overzicht van alle deelnemende projecten, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt. Bekijk alle deelnemende projecten hier: Kandidaten tweede LEGO Ideas Review 2020

0 0 stem
Vind jij dit artikel waardevol?